Byanita.com
Hogyan készült

Hogyan készült

Hogyan készült
Még egy utolsó, gondolkozós, alkotós lazítás. Úgy gondoltam, hogy az idei kiadvány éppen aktuális heti képei mentén, megosztom Veletek, hogy hol tartok a jövő évi határidőnapló előkészületeiben.
2019.07.23

Hogyan készült
A képek kiválasztása az egyik legsarkalatosabb pontja ennek a munkának. Azon kívül, hogy az évszakhoz, témához (pl. karácsony) illeszkednie kell, a színeknek és a formáknak is inspiratívnak kell lennie. Az idei naptárban ezen a héten ezt a képet látjuk.
2019.07.30.


Hogyan készült
Az is fontos szempont, hogy ami már egyszer megjelent, az ne kapjon helyet már többet. Így búcsúzunk ettől, a már 2019-ben felhasznált képtől is.
2019.08.06.


Hogyan készült
Alkotni nem lehet feszített rendben: ma festek 3 képet.... Szóval ez nem megy. Azt tapasztalom, hogy ha valami hasonló, kényszeres rendbe próbálok illeszkedni, az megöli az alkotószellemet. Ilyenkor váltok adminisztrációs feladatokra, vagy lopok néhány órát a vízparton.
Te hogy csinálod?
2019.8.12.

Hogyan készült
A borító az első, amit meglátunk, ami felkelti az érdeklődésünket. Szerintem egy fedlap legyen vállalható: akár tárgyaláson, akár egy baráti találkozón kapom elő. Tükrözzön engem, mint a tárgy használóját, és nem utolsó sorban legyen szép és inspiratív.
2019.8.19.

Hogyan készült
Szerencsére sok javaslatot kaptam arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a beltartalmat. Csak egy szösszenet: az "egészség" rovat "szokások"ra változik. Köszönöm Mindnekinek, aki írt nekem, és megosztotta véleményét!
2019.8.26.

Hogyan készült
Ez a legizgalmasabb munka: itt válik el, hogy amit terveztél az jól jön-e ki, hogy nem merül-e fel valami új szempont, ami valamiért elkerülte a figyelmemet. Ez az eddigi munkálatok egyik szintézise, amikor már valós körvanalat nyer az egész.
2019.9.2.

Hogyan készült
Az a szerencse, hogy szeretem csinálni, és élvezem, ahogy formálódik a kezem alatt ez az egész. Oké, ha megunom elvonulok egy kicsit festeni  De pszt! Ez titok! 
2019.9.9.

Hogyan készült
TIK-TAK...
Utolsó ellenőrzések és simítások. A csomagolás intézése... Ezzel kapcsolatban újjítottam, remélem, hogy tetszeni fog 
Már veszünk fel előrendeléseket.
2019.9.16.


Hogyan készült
Már előrendelhető, már készítik, már készülünk a csomagolásra, már várom, hogy a kezembe foghassam. Tudtad, hogy az idén lesz lefűzhető variáció is, nem csak a tavalyi spirálos változat?
Miattam van  
Én azt nagyon szeretem:

Amint megjön beüzemelem: 2019-et csak szeptembertől hagyom meg, és utánafűzöm az új oldakat. Csudi jó lesz!
2019.9.23.

Hogyan készült
Ajajjj! Dráma van!
A nyomdai gép bedöglött, de már rajta vannak a javításon.
3 napos a csúszás - addig még izgulhatunk.
2019.9.30.