Byanita.com

Gyakran ismételt kérdések


  1. Hogyan tudok rendelni?

   Rendelést kizárólag a weboldalon keresztül veszünk fel. Más helyről érkező "megrendeléseket" (e-mail, messenger, telefon, stb.) nem tudunk felelősségteljesen nyilvántartani, se visszaigazolni, még kevésbé teljesíteni.

   Kérjük, hogy amennyiben elakadnál a rendelés folyamatában, keress minket!

  2. Céges megrendelő vagyok

   A változások (2022.9.) minket nem érintenek. Kérem, hogy a megfelelő rovatban add meg a vállalkozás adatait (adószámot is) a számlázáshoz
   Az adatok megadásakor ügyelj az adószám helyes megadására, mert a rendszer ennek alapján ellenőrzi a cég adatait!

   3 típusú címet különböztetünk meg - ezek mind lehetnek eltérőek:

   • a megrendelőcíme, adati - a bejelentkezett vásárlók láthatjhák a korábbi megrendeléseiket is.
   • szállítási cím - ahová a csomag kerül
   • számlázási cím - a számlát a megrendelő e-mailcímére elektronikusan küldjük ki a befizetést követően. Ha valaki nem ad meg külön számlázási címet, úgy a megrendelő adait vesszük alapul a számlázásnál.

   Utólag a számlázási cím nem módosítható, csak helyesbítésre van mód. (ld. pl. más telephely)

  3. Ajándékba vásárolnék

   Lepd meg szeretteidet egy egyedi ajándékkal!

   Rendeld meg, rendezd az anyagiakat - a számlát Te kapod kézhez majd e-mailen, mint ahogy Te látod majd, hogy a rendelés milyen állapotban van, a csomag hol jár.

   A megajándékozotté a csomag és ami benne van :-)

   Jó tudni:
   3 típusú címet különböztetünk meg - ezek mind lehetnek eltérőek:

   • a megrendelőcíme, adati - a bejelentkezett vásárlók láthatjhák a korábbi megrendeléseiket is.
   • szállítási cím - ahová a csomag kerül
   • számlázási cím - a számlát a megrendelő e-mailcímére elektronikusan küldjük kia befizetést követően. Ha valaki nem ad meg külön számlázási címet, úgy a megrendelő adait vesszük alapul a számlázásnál.

  4. Hogyan fizetek?

   A fizetés módja

   Többféle fizetési mód választható, de jellemzően online vagy átutalássallehet a rendelések ellenértékét kiegyenlíteni. 
   Személyes átvétel esetén is jobban szeretjük, ha a rendelés előre kiegyenlített, hiszen az átvételi ponton a számlakiállítás nem megvalósítható, ezért a készpénzes fizetést ott sem tudjuk kezelni kivéve Siófokon, ahol az infrastruktúra adott ehhez.

   A fizetés pénzneme

   Az áraink EURban vannak rögzítve, és ennek aktuális Forint ellenértékét kérjük el fizetéskor.

   Átutalásokesetén a megrendeléskor visszaigazolt HUF ellenérték utalandó. Az átutalásokat a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül várjuk. A kifizetetlen rendelések a határidő lejártát követően törlésre kerülnek, melyről az ügyfelet értesítjük. 

  5. Mikor kapom kézhez?

   A csomagokat a kiegyenlítésvisszaigazolását követőenhétköznap azonnal feladjuk, azonban az ünnepi időszakokban a szállító cégek leterheltsége megnő, és ez akár néhány napos késést is okozhat.
   KIVÉVE: az egyedi megrendelésre készülő termékek. Itt a gyártáshoz némi időre van szükség. Az erre vonatkozó infót a termékadatlapon találod.

   A választott szállítási formától függően a csomagok feladáskor egy ún csomagszámotkapnak, amit mi avisszaigazolásban elküldünk.

   A kiválasztott / visszaigazolt szállító honlapján lehet nyomonkövetni a csomag útját.

   Általánosságban elmondható, hogy a feladást követően másnap a csomag célba ér. Ha a csomag nem érkezik meg 3-4 napon belül, kérjük haladéktalanul jelezd felénk, hogy a hiba okát mihamarabb fel tudjuk tárni!!

   Futárszolgálat

   Volt már rá precedens, hogy valamely futárcéggel problémák adódtak (késés, hirtelen áremelés, stb.), ezért menet közben céget váltottunk. Ha ilyen előfordulna újra, úgy azt a visszaigazolásban jelezzük. A "futár" szolgáltatás általánosságban minden cégnél ugyanazt a szolgáltatást takarja.

  6. Személyes átvétel

   Személyes átvételre bármely átvételi ponton csak előre leadott megrendeléseknél van lehetőség. Kérlek vedd figyelembe, hogy nem mindehol tartunk készletet, ill. termékeink egy része egyedi megrendelés alapján készül Neked.

   Az átvétel idejét, helyét ugyanúgy visszaigazoljuk, valamint a hely nyitvatartását is.

  7. Az áru sérült

   Ha az áru megsérült, kérem, néhány fotó kiséreténben haladéktalanul jelezd felénk: e-mail, messenger, stb. Amint lehet, felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

   !! Nem mindig vagyunk számítógép közelében, de mindent elkövetünk a gyors ügyintézés érdekében !!

  8. Pénzvisszafizetési garancia - határidőnapló

   Az éves kiadású határidőnapló esetén egy olyan egyedi, limitált kiadású terméket hoztunk létre, aminek a minőségében és a hatékonyságában elkötelezetten hiszünk. Éppen ezért minden vásárlónknak 6 hónapos teljes körű pénzvisszfizetési garanciát biztosítunk.

   Ha úgy ítéled meg, hogy valamilyen oknál fogva nem azt a minőséget kapod, amire számítottál, csak jelezd nekünk a garancia érvényesítési igényedet a vásárlást követő 6 hónapon belül és küldd vissza részünkre a naplódat.

   A beérkezést követően visszautaljuk számodra a teljes vételárat.