Byanita.com

Hitvallás avagy amit a márkáról tudni érdemes

ByAnita - egy csipetnyi design 

Alternatív szöveg

Egy alkotás akkor jó, ha a nézőkből érzelmeket vált ki. Hiszem, hogy a pozitív ingerek segítenek abban, hogy szebb és jobb napunk legyen. Küldetésemnek tekintem, hogy ne csak a gyűjtőkhöz szóljak, hanem akár az utca emberéhez is, ha fogékony az alkotásaim iránt. 

A művészet az alkotásokon keresztül is megélhető.

"A stílus maga az ember."

Comte de Buffan

Megoldást kínálok arra a kihívásra, ahogy és amilyen gyorsan változik a világ, az ízlés, vagy akár az egyén élethelyzete. Ebben a gyorsan változó világban is fontos, hogy minőségi és egyedi terméket vihess haza. Ezeket szem előtt tartva arra törekszem, hogy bármi, amit készítek, csak limitált példányszámban jelenjen meg, még a füzetek is.

A barátnődnek soha nem lesz olyan füzete vagy naplója, mint a Tiéd,
hacsak Te nem veszel neki ajándékba!

A választékban nem csak eredeti festmények szerepelnek, hanem megtalálhatók a művészi nyomatokis, vagy a kisebb ajándéktárgyak, mint például az akvarell képpel illusztrált borítójú füzetek.

A kép, amit hazaviszel.

Mindig találsz egy-egy téma köré csoportosított szezonális kollekciót. A kollekció mindig tartalmaz egy különleges terméket, amiből csak egyetlen egy van. A további termékek kapcsolódnak az adott témához, de megjelenésükban, méretükben és árukban különbözőek.

A ByAnita határidőnapló különlegessége, hogy kézzel rajzolt, minden évben új, minden héten más kép ad inspirációt (pl. 2020 - 53 hét - 58 grafika). Ne keress benne recepteket, életmódtanácsokat, kreatív ötleteket, de bátran villanthasz vele egy tárgyaláson- nem maradsz szégyenben!

Mi garantálja a minőséget:

  • Mind az eredeti, mind a nyomatok esetében a választott képhez egy eredetiségigazoláskerül kiállításra.
    Nyomatok esetén az eredetiségigazolás megmutatja, hogy hány példányos a sorozat, s annak mely példánya a Tiéd.
  • A nagy méretű, eredeti képekről többnyire nem készül másolat. Ha igen, az a képnél feltüntetésre kerül.
  • A nagy képeket sokszor megelőzi tervezéskor egy kisebb festmény - érdemes akár ilyen eredetit keresni, vagy az ebből készült nyomatot!

Szeretném figyelmedbe ajánlani a "Lelki Nass" fül alatt elérhető idézeteket.
Ha tetszik, vagy passzol a hangulatodhoz, oszd meg bátran!

A blog bejegyzésekben olvashatsz alkotókról, lakberendezésről, akár ingatlanvásárlásról, vagy a naplóhoz kapcsolódó témákról. Olyan témákat választottam, amelyek az otthonteremtésben, az otthonosság kialakításában segítenek Téged, vagy csak a lelked egyensúlyáról szólnak könnyed olvasmányként.

Kapcsolódó cikkek tervezés témakörben