Tedd könnyebbé az iskolakezdést!

Tedd könnyebbé az iskolakezdést!

A nyár mindig izgalmas: meleg van, folyton megyünk valahová, egymást érik a különböző táborok. A gyerek tele van élménnyel, de még mindig elbírná a lelke a "nyarat"...
A szeptember azonban rövidesen beköszönt, és újra vissza kell térni a megszokott kerékvágásba.

A felnőttnek is nehéz a nyaralás utáni első munkanap. Mi is cipelünk magunkkal még az első napon valamit: ajándékot a kollégáknak, fényképeket és élménybeszámolót. Aztán jönnek a hétköznapok, és én mégis mindig tartok az asztalomon valamit, ami a pihenős napokra emlékezetet: egy kagyló a monitor alatt, egy képeslap a faliújságomon a fontos teendők mellett.

Éppen ezért a gyerekeimnek is valami hasonlót találtam ki: a füzetborítókra a nyár színeit csempésztem, valami másságot, ami színessé teszi az iskolai hétköznapokat.

Ha most feliratkozol a hírlevelünkre, úgy ezekből a füzetborítókból (A5 füzetekre) ingyenesen letölthetsz néhányat, de el is mondom, hogy hogyan készíthetsz Te magad is ilyen borítót:

  • Dolgozz rajzlapra vagy A4 mérteű etikettre.
  • A minták kidolgozásánál gondolj arra, hogy egyszerre csak a lap fele látszik.
  • Ne felejstd el megrajzolni a felirat helyét.
  • Ha digitalozálod, akkor többször is fel tudod használni ugyanazt az alkotást.
  • Csinálhatsz a füzetborítóból szinezőt is (csak ne menjen a tanulás rovására).

Figyelem! A füzetborító szezonális termék, így csak korlátozott ideig lesz letölthető! Iratkozz fel a hírlevélre, így mindig értesülsz a tanfolyamokról, workshopokról és persze mindig van valami kis meglepetés. Ne maradj le!