Byanita.com

Táncos madár - strandtörölköző

Táncos madár - strandtörölköző
19 900 Ft

Egyedi pamut strandtörölköző a képen feltüntetett design szerint. A szublimációs technikával készült képek élesek, a színek élénkek. A törölköző mintás oldala 100% mikroszálas, puha, sima plüss felületű, míg a másik fele hagyományos törölközőanyag 100%-ban pamutból. Kezelési útmutató a termékcimkén.

  • prémium minőség
  • sima felületű plüssanyag - mintával nyomott felület
  • szuper puha és nedvszívó
  • 100% pamut törülközőanyag a hátoldalon (minta nélkül)
  • 400 g/m2-es törölközőanyag.

Ideális ajándéknak vagy otthoni felhasználásra.

2021. szeptemberi kiállításra készült grafikai válogatás része.
Ez a minta más temékünkön is fellelhető.

Méretek:

  • 70 x 140 cm
  • 80 x 160 cm

A termékből raktárkészletet nem tartunk. A törölköző kizárólag egyedi megrendelésre készülegy külföldi partnerünknél.

Átlagos körülmények között aszállítási idő 7-9 nap (2021.6.hó)
Kérem, rendelésnél vegye figyelembe az Európában / Angliában kialakult olykor kedvezőtlen szállítási fennakadásokat, ill. a túlterhelt időszakokat (pl. Balck Friday, Karácsony, stb.) - ezen esetekben a szállítási idő megnövekedhet.


Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Együtt jó :-)

Együtt jó :-)

Az együttlétben szerintem az azonosság a legjobb, a közös cél a legszebb. Hogy mi a közös pont, és éppen mi a cél, ez mindig változó. 

Itt van az ősz, itt van újra

Itt van az ősz, itt van újra

... az ősz számomra mindig egyfajta újrakezdés.

Új programmal készültem: FESS EGY KÉPET

Új programmal készültem: FESS EGY KÉPET

Rengeteg olyan programot találni ma már, amikor egyedül vagy csapatosan elmegyünk és kipróbáljuk az alkotás örömét, majd egy impozáns alkotással térünk haza. Ezekért a programokért eddig mindig utazni kellett.

Gyakorolni, gyakorolni

Gyakorolni, gyakorolni

Hogyan működtesd a gyakorlást, hogy az iskolás, kötelező érzés elmaradjon :-)

Kezdő akverelles okoslista

Kezdő akverelles okoslista

Ha nem jegyzeteltél, és már bánod :-)

Másképp alakult az ősz, mint terveztem

Másképp alakult az ősz, mint terveztem

Mérgezett sorokat írhatnék az egészségügy állapotáról is, amit befolyásol a politika, a pénz hiánya, az elkeseredettség, a Covidnak való kitettség és igen meghatározó benne az adott ember jelleme, hozzáállása. De nem erről fogok most mesélni. Inkább apró szösszeneteket szeretnék írni a jó dolgokról.

Tengerkék

Tengerkék

A lakberendezésnél ezekkel a színekkel hosszú távon se foghatunk mellé, hiszen a kiegészítőkkel, bútorokkal létrehozott színkombináció adja meg a lakásbelső végleges karakterét.
Más lesz az eredmény, ha pl. fémszínekkel, törtfehérrel hozunk létre egy kombinációt, és megint más eredményt kapunk, ha piros-fehér kiegészítőket teszünk a kék mellé, vagy ha piros-sárga-kék kombinációban gondolkozunk.

Minden, amit a márciusról tudni lehet

Minden, amit a márciusról tudni lehet

Szeretem ezt a hónapot: teljesen átértékelek mindent, kezdek nyári üzemmódba váltani. Kifejezetten szeretem a hajnalokat, a reggeli madárcsicsergés. Bizom benne, hogy a fiam a névnapján majd zsákban hozza a meleget.

Februári hangulat

Februári hangulat

Általában februárra (néha márciusra) esik a Karnevál, a farsangi felvonulás is: riói karnevál, velencei karnevál, busójárás. Ilyentájt tartják a farsangi bálokat is. Februárban van a a házasság hete, a szerelmesek ünnepe, hiszen a régi időkben is a farsangi időszak a házasság témája körül forgott.

Naplók sok-sok képpel

Naplók sok-sok képpel

Magyaroszágon ezidáig (2022) ez az egyetlen olyan napló, ahol ilyen mennyiségű, közel 70 egyedi illusztráció van egy évhez.

Teaidőben

Teaidőben